Главная » 2021 » Июнь » 28 » Feruza Normatova - Biografiya
16:28

Feruza Normatova - Biografiya


            Aktrisa Normatova Feruza Adilovna 1989 -yil Sirdaryo viloyati Baxt shahrida tug'ilgan. Feruza Normatova 2008-yil Toshkent Davlat San'at instituti Drama va kino aktyorligi" boʻlimiga oʻqishga kirgan. Feruza 2011-yildan boshlab 70-dan ortiq kliplar, filmlar va seriallarda ro’l ijod qilib kelaman. U 2017-yilda Oʻzbekiston belgisi“ koʻkrak nishoni bilan taqdirlangan 2018-yilda Yoshlar Ittifoqi yilning eng yaxshi aktrisasi.


Taʼlim Tahrirlash
1996-2005-yil Sirdaryo viloyati Baxt shahridagi 14 tumani tumani maktabi oʻquvchisi.
2005-2008-yil Toshkent Madaniyat kolleji talabasi.
2008-2012- yil Toshkent Davlat San'at va Madanyatinstituti talabasi.

Filmografiyasi 
2012 Shu yetmay turuvdi 
2013 To'yidan qochganlar 
2015 Qizalog'im 
2015 Tilimdamas dilimda 
2016 Qadamlar 
2016 9- raqamli bemor 
2016 Tosh tabib 
2016 Tasodif 
2017 Akajon xizmaringizdamiz 
2017 Ona qizim 
2020 Iblis o'yini

Seriallari
2018 Fitna 
2018 O'gay ona 
2020 Zaharli tomchilar 
2020 Paxmoq kelin 
2020 Ojiza 
2021 Mendurman Jaloliddin

 


Manba: "tarona.tv"
Категория: Shou-biznes habarlari | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

MAVZUGA OID MA'LUMOTLAR

Copyright © Tarona.net Media 2014-2021 | Все права защищены | Реклама |
Мы не несём ответственности за содержание. | Права на фильмы принадлежат их авторам. Все фильмы представлены только для ознакомления. |
Администрация не несет ответственности за размещенные пользователями нелегальные материалы! Любой фильм будет удален по требованию правообладателя